woensdag 8 oktober 2014

Wil jij ons helpen?

Wil jij ons helpen?

We hebben je hulp nodig…
Al 75 jaar is oefentherapie een van de belangrijke therapieën voor het voorkomen en genezen van lichamelijke klachten. De oprichtster Marie Cesar heeft eerst de opleiding Mensendieck gevolgd maar omdat ze over bepaalde onderdelen een andere visie had is ze haar eigen opleiding gestart.
 
Het verschil tussen Oefentherapie Cesar en Oefentherapie Mensendieck is door de ontwikkelingen binnen het vak verdwenen. Om die reden noemen wij ons liever oefentherapeuten. Dit is onder andere ook de reden waarom wij onze praktijknaam hebben veranderd van “Cesartherapie Zaanstad” naar “Oefentherapie-Zaanstad”.
 
Het vak oefentherapie bestaat dus al bijna een eeuw.
De heilgymnast/masseur, zoals de fysiotherapeut vroeger werd genoemd, bestaat weliswaar iets langer, maar is een wezenlijk ander beroep dan de oefentherapeut. We worden wel eens gekscherend "broertjes" genoemd. Hoe leuk zou het zijn als we in plaats van het "kleine" broertje, de "grote" broer worden!
 
En daar vragen we jouw hulp bij. 
Om de oefentherapie en onze praktijk meer bekendheid te geven willen we je vragen om ons als "Oefentherapeut" naar buiten te brengen in plaats van "de Fysio". Veel mensen kennen ons al en hebben met veel succes behandelingen gekregen van een oefentherapeut en weten dus direct waar je het over hebt! 
 
Als je de volgende keer een afspraak bij ons maakt, schrijf dan in je agenda “Oefentherapie” en als iemand je vraagt waar je bent of heen moet, dan zeg je “naar de Oefentherapeut”. Leg het des gewenst ook uit , wat ga je bij ons doen en wat leer je bij ons. Zo kun jij ons helpen meer naamsbekendheid te krijgen.
Simpel toch?! En je helpt ons er enorm mee!

Hoe meer mensen ons kennen hoe meer mensen we kunnen helpen met ons prachtige vak: Oefentherapie!

Ken je misschien iemand met fysieke klachten die wij van dienst kunnen zijn?
Vertel dan over ons.

Graag willen wij weten hoe jij een ander uitlegt wat je bij de "oefentherapeut" doet? Wat betekent de oefentherapie voor jou?
laat ons dat weten in de reactie die je onder aan dit Blog kan geven?

Wij willen jullie allen hartelijk danken voor de inzet.

Trea Hillebrink en Ingmar Rietdijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten