dinsdag 15 mei 2012

Gratis Houding en Beweging Check

Oefentherapie -Zaanstad biedt u:
In de periode van 21 mei tot 24 mei (tussen hemelvaart en Pinksteren)


            gratis houding en beweging Check


wat kunt u verwachten: 
Tijdens dit gratis consult van 10 minuten analyseert de oefentherapeut kort uw klacht en kijkt vervolgens naar uw houding/ beweging waarin de klachten optreden.
Vervolgens wordt een deskundig advies gegeven over het vervolg wat u met deze klachten kunt doen om deze weg te nemen dan wel te verminderen in zo'n kort mogelijke periode. 
Tevens is er voldoende ruimte om uw vragen te stellen over sporten, bewegen tijdens het werk of andere dagelijkse activiteiten.


Oefentherapie- Zaanstad is al 3 jaar direct toegankelijk, daar komt nu  eenmalig de gratis Houding en Beweging Check bij. Wanneer dit een succes blijkt te zijn zal dit in het najaar een vervolg krijgen. Hiermee probeert de praktijk u maximaal van dienst te zijn en u alle mogelijkheden te bieden om vragen omtrent houding en beweging te beantwoorden.


Wordt er tijdens de Check vastgesteld dat u oefentherapie nodig heeft om uw houding en beweging correcties goed te kunnen handhaven en in de toekomst uw lichamelijke klachten blijvend zelf kunnen verminderen en/of voorkomen dan zal de oefentherapeut samen met u een eerste (te betalen) afspraak in plannen. Tijdens deze eerste afspraak worden met u het persoonlijke behandel doel en plan gemaakt en besproken. Naast beweging instructie en oefeningen.


Oefentherapie-Zaanstad heeft met alle zorg verzekeraars een contract afgesloten waardoor de behandelingen vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden. Voor diegene die nog geen 18 jaar is wordt de behandeling vergoed uit de basis verzekering. 

Heeft u interesse voor uw zelf of uw kind (puber) dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen en vragen naar de

         gratis Houding en Beweging Check

Geen opmerkingen:

Een reactie posten