vrijdag 31 januari 2014

Nieuwsbriefefentherapie-Zaanstad
P. Boorsmastraat 28
1507 WS Zaandam
tel: 075-7713261
email:
Oefentherapiezaanstad@gmail.com


Omdat de vraag in de praktijk steeds vaker wordt gesteld of de oefeningen niet op papier staan of ingesproken zijn en of ik mijn nieuws van de praktijk niet met u kon delen.

Hebben wij besloten elke maand een nieuwsbrief te gaan schrijven. Uiteraard met tips en adviezen om u er aan te herinneren wat u hier in de praktijk zo goed geleerd heeft te blijven volhouden.

Zo nu en dan ook de oefeningen zoals die bij bepaalde ziektebeelden en pijnen kunnen worden gedaan. Zodat u er thuis mee aan de slag kunt. Wilt u dat ook?

Wilt u ook graag tips en adviezen lezen over hoe u de houding en bewegingen in verschillende situaties kunt optimaliseren?

Zou het niet leuk zijn om als oud patiënt het geheugen zo nu en dan eens op te frissen met een eenmalige les samen met andere oud patiënten. Want wij gaan starten met klachten specifieke Bootcamps?

Is het niet heel leuk om nieuwe wetenswaardigheden van verschillende ziektebeelden en behandeltechnieken te lezen, die u aanspreken?

Tevens zijn er elk jaar weer  veel veranderingen in “zorgland” en daarmee ook binnen de praktijk
 Oefentherapie- Zaanstad, dat zijn voor ons redenen genoeg om voor u een maandelijkse Nieuwsbrief te gaan schrijven.

En zo zijn er nog heel veel andere ideeën die wij graag met u willen delen het komende jaar.
Bij inschrijving voor de nieuwsbrief krijgt u een gratis een Houding en Bewegingscheck die u kunt gebruiken voor u zelf, uw partner, een van de kinderen of vriend/vriendin.

Uiteraard heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om u ook weer af te melden bij deze nieuwsbrief.
Inschrijven: http://www.oefentherapie-zaanstad.nl/,  rechts op de pagina.

Hartelijke groet,

Trea Hillebrink en Ingmar Rietdijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten